Nabeschouwing Austria Lustenau - Wolfsberger AC (1-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Dinsdag 23 april 2024 - 18:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Austria Lustenau het dinsdag 23 april 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Casino-Stadion in Bregenz.

Via de Austria Lustenau - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Lustenau - Wolfsberger AC (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Lustenau en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Augustine Boakye, waarmee Wolfsberger AC met 0-1 de leiding nam. Austria Lustenau kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lukas Fridrikas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette T. Ballo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wolfsberger AC de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harald Lechner, waardoor Wolfsberger AC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Austria Lustenau - Wolfsberger AC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Lustenau - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor Matheus Austria Lustenau
46' Wissel Austria Lustenau Wissel Stefano Surdanovic  voor Nico Gorzel Austria Lustenau
50' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt Augustine Boakye Wolfsberger AC 0-1
53' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor L. Ibertsberger Wolfsberger AC
59' Wissel Austria Lustenau Wissel Fabian Gmeiner voor Paterson Chato Austria Lustenau
65' Wissel Wolfsberger AC Wissel B. Zimmermann voor Augustine Boakye Wolfsberger AC
77' Doelpunt Austria Lustenau Doelpunt Lukas Fridrikas met assist van Anderson Austria Lustenau 1-1
83' Wissel Wolfsberger AC Wissel Simon Piesinger voor L. Ibertsberger Wolfsberger AC
83' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Scharfetter voor Adis Jasic Wolfsberger AC
87' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt T. Ballo Wolfsberger AC 1-2
93' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Lukas Gütlbauer Wolfsberger AC
92' Wissel Wolfsberger AC Wissel Thomas Sabitzer voor B. Zimmermann Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Lustenau - Wolfsberger AC
Opstellingen Austria Lustenau - Wolfsberger AC
De opstellingen van Austria Lustenau en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Lustenau gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.