Nabeschouwing Austria Wien - LASK Linz (0-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 3 december 2023 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Austria Wien het zondag 3 december 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - LASK Linz (0-0)

De Tipico Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Austria Wien en LASK Linz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Austria Wien en LASK Linz gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Austria Wien, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sebastian Gishamer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Austria Wien - LASK Linz 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Maksym Taloverov LASK Linz
48' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Johannes Handl Austria Wien
51' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Lenny Pintor LASK Linz
54' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Filip Stojković LASK Linz
62' Wissel Austria Wien Wissel Dominik Fitz voor Andreas Gruber Austria Wien
62' Wissel Austria Wien Wissel Muharem Husković voor Fisnik Asllani Austria Wien
67' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Reinhold Ranftl Austria Wien
73' Wissel LASK Linz Wissel Peter Michorl voor Ebrima Darboe LASK Linz
73' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Ebrima Darboe LASK Linz
80' Wissel Austria Wien Wissel Matthias Braunöder voor Manfred Fischer Austria Wien
80' Wissel LASK Linz Wissel Florian Flecker voor Thomas Goiginger LASK Linz
80' Wissel LASK Linz Wissel Marin Ljubičić voor Moussa Koné LASK Linz
84' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Michael Wimmer Austria Wien
86' Wissel LASK Linz Wissel Elias Havel voor Lenny Pintor LASK Linz
88' Wissel Austria Wien Wissel Romeo Vučić voor Aleksandar Jukić Austria Wien
91' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Marin Ljubičić LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - LASK Linz
Opstellingen Austria Wien - LASK Linz
De opstellingen van Austria Wien en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.