Nabeschouwing Austria Wien - Salzburg (0-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 12 november 2023 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Austria Wien het zondag 12 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Salzburg (0-0)

De Tipico Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Austria Wien en Salzburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Marvin Martins  in de 88e minuut, waardoor Austria Wien met een man minder kwam te staan. Austria Wien kreeg via Alexander Schmidt in de 90e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Stefan Ebner de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Qua balbezit waren Austria Wien en Salzburg gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Austria Wien, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Kort daarna blies scheidsrechter Stefan Ebner voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Austria Wien - Salzburg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Aleksandar Jukić Austria Wien
33' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Daouda Guindo  Salzburg
35' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Amankwah Forson Salzburg
59' Wissel Salzburg Wissel Dorgeles Nene voor Amankwah Forson Salzburg
59' Wissel Salzburg Wissel Roko Simic voor Karim Konaté Salzburg
66' Wissel Austria Wien Wissel Matthias Braunöder voor Aleksandar Jukić Austria Wien
75' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Gerhard Struber Salzburg
77' Wissel Austria Wien Wissel Alexander Schmidt voor Fisnik Asllani Austria Wien
78' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Alexander Schmidt Austria Wien
83' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Strahinja Pavlovic Salzburg
84' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Alexander Schlager Salzburg
87' Marvin Martins Austria Wien
88' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Nicolás Capaldo  Salzburg
88' Rode kaart Austria Wien Rode kaart voor Marvin Martins  Austria Wien
93' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Matan Baltaxa Austria Wien
92' Wissel Austria Wien Wissel Matan Baltaxa voor Manfred Fischer Austria Wien
92' Wissel Salzburg Wissel Lucas Gourna-Douath voor Luka Sucic Salzburg
90' Penalty gemist Austria Wien Penalty gemist Alexander Schmidt Alexander Schmidt Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Salzburg
Opstellingen Austria Wien - Salzburg
De opstellingen van Austria Wien en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.