Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (1-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Hartberg het zaterdag 11 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Christoph Lang, waarmee Hartberg met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rapid Wien dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Hartberg.

LIVE Hartberg - Rapid Wien 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Hartberg Doelpunt Christoph Lang met assist van Dominik Prokop Hartberg 1-0
14' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Dominik Prokop Hartberg
24' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Ibane Bowat Hartberg
64' Wissel Hartberg Wissel Dominik Frieser voor Dominik Prokop Hartberg
64' Wissel Rapid Vienna Wissel Lukas Grgić voor Roman Kerschbaum Rapid Vienna
64' Wissel Rapid Vienna Wissel Nikolas Sattlberger voor Moritz Oswald Rapid Vienna
66' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Neraysho Kasanwirjo Rapid Vienna
73' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Michael Sollbauer Rapid Vienna
76' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Martin Moormann Rapid Vienna
76' Wissel Hartberg Wissel Thomas Rotter voor Christoph Lang Hartberg
81' Wissel Rapid Vienna Wissel Thierry Gale voor Nicolas-Gerrit Kühn Rapid Vienna
81' Wissel Rapid Vienna Wissel Thorsten Schick voor Neraysho Kasanwirjo Rapid Vienna
83' Wissel Hartberg Wissel Maximilian Fillafer voor Maximilian Entrup Hartberg
83' Wissel Hartberg Wissel Tobias Kainz voor Angelo Brückner Hartberg
88' Wissel Rapid Vienna Wissel Fally Mayulu voor Michael Sollbauer Rapid Vienna
93' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Maximilian Fillafer Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Rapid Wien
Opstellingen Hartberg - Rapid Wien
De opstellingen van Hartberg en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.