Nabeschouwing LASK Linz - Austria Klagenfurt (3-1) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 23 juli 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt LASK Linz het zaterdag 23 juli 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Austria Klagenfurt (3-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Austria Klagenfurt is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 3-1 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door K. Nakamura, waarmee LASK Linz met 1-0 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Goiginger op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van LASK Linz, waarmee M. Ljubicic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 81e minuut werd P. Michorl van LASK Linz met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor LASK Linz het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 89 minuten deed M. Pink iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Austria Klagenfurt werd verkleind tot 3-1.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor LASK Linz.

LIVE LASK Linz - Austria Klagenfurt 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt LASK Linz Doelpunt K. Nakamura LASK Linz 1-0
29' Doelpunt LASK Linz Doelpunt T. Goiginger met assist van F. Stojkovic LASK Linz 2-0
36' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor M. Ljubicic LASK Linz
37' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor S. Karweina Austria Klagenfurt
44' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor T. Mahrer Austria Klagenfurt
49' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Ljubicic met assist van K. Nakamura LASK Linz 3-0
55' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor F. Jaritz Austria Klagenfurt
56' Wissel Austria Klagenfurt Wissel J. Arweiler voor A. Irving Austria Klagenfurt
56' Wissel Austria Klagenfurt Wissel F. Rieder voor F. Jaritz Austria Klagenfurt
57' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Renner LASK Linz
61' Wissel LASK Linz Wissel E. Koulouris voor M. Ljubicic LASK Linz
61' Wissel LASK Linz Wissel S. Horvath voor Hong Hyun-Seok LASK Linz
77' Wissel LASK Linz Wissel F. Flecker voor T. Goiginger LASK Linz
79' Wissel Austria Klagenfurt Wissel K. Gezos voor S. Straudi Austria Klagenfurt
81' Rode kaart LASK Linz Rode kaart voor P. Michorl LASK Linz
83' Wissel LASK Linz Wissel M. Potzmann voor K. Nakamura LASK Linz
89' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt M. Pink met assist van F. Rieder Austria Klagenfurt 3-1
93' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor E. Koulouris LASK Linz
94' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor M. Pink Austria Klagenfurt
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Austria Klagenfurt
Opstellingen LASK Linz - Austria Klagenfurt
De opstellingen van LASK Linz en Austria Klagenfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Austria Klagenfurt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.