Nabeschouwing LASK Linz - Austria Klagenfurt (1-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 31 maart 2024 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt LASK Linz het zondag 31 maart 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Austria Klagenfurt (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Austria Klagenfurt is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 1-0 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Felix Luckeneder, waarmee LASK Linz met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name LASK Linz dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor LASK Linz uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE LASK Linz - Austria Klagenfurt 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Kosmas Gezos Austria Klagenfurt
16' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Branko Jovicic LASK Linz
22' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Felix Luckeneder LASK Linz
32' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Christopher Cvetko Austria Klagenfurt
58' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Felix Luckeneder met assist van Sascha Horvath LASK Linz 1-0
59' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Andy Irving voor Rico Benatelli Austria Klagenfurt
61' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor E. Havel LASK Linz
63' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Mark Jackson voor Kosmas Gezos Austria Klagenfurt
68' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Thorsten Mahrer Austria Klagenfurt
74' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Jonas Arweiler voor Christopher Cvetko Austria Klagenfurt
74' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Sebastian Soto voor Solomon Bonnah Austria Klagenfurt
78' Wissel LASK Linz Wissel Lenny Pintor voor E. Havel LASK Linz
83' Wissel LASK Linz Wissel Valon Berisha voor Branko Jovicic LASK Linz
83' Wissel LASK Linz Wissel Filip Stojkovic voor Florian Flecker LASK Linz
94' Wissel LASK Linz Wissel L. Copado voor M. Ljubičić LASK Linz
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Austria Klagenfurt
Opstellingen LASK Linz - Austria Klagenfurt
De opstellingen van LASK Linz en Austria Klagenfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Austria Klagenfurt zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.