Nabeschouwing Rapid Wien - LASK Linz (3-3) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Rapid Wien het zondag 29 oktober 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - LASK Linz (3-3)

De Tipico Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Rapid Wien en LASK Linz geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Lukas Grgić, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. LASK Linz kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Marin Ljubičić, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette Marin Ljubičić zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee LASK Linz de leiding in de wedstrijd nam.

In de 78e minuut moest Rapid Vienna verder met een man minder, nadat Nikolas Sattlberger een tweede gele kaart kreeg. In de 91e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Rapid Vienna speler Marco Grüll. Laat in de wedstrijd was het vervolgens LASK Linz dat via Husein Balić nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 96e minuut. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat Thierry Gale Rapid Vienna weer op 3-3 zette in de 97e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Walter Altmann bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Rapid Wien - LASK Linz 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt Lukas Grgić met assist van Guido Burgstaller Rapid Vienna 1-0
22' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Marin Ljubičić LASK Linz 1-1
40' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Nikolas Sattlberger Rapid Vienna
47' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Maksym Taloverov LASK Linz
58' Wissel LASK Linz Wissel Florian Flecker voor Filip Stojković LASK Linz
58' Wissel LASK Linz Wissel Elias Havel voor Moses Usor LASK Linz
65' Wissel Rapid Vienna Wissel Neraysho Kasanwirjo voor Thorsten Schick Rapid Vienna
65' Wissel Rapid Vienna Wissel Roman Kerschbaum voor Lukas Grgić Rapid Vienna
65' Wissel LASK Linz Wissel Peter Michorl voor Sascha Horvath LASK Linz
72' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Marin Ljubičić met assist van Florian Flecker LASK Linz 1-2
77' Wissel Rapid Vienna Wissel Thierry Gale voor Nicolas-Gerrit Kühn Rapid Vienna
78' Tweede gele kaart Rapid Vienna Tweede gele kaart voor Nikolas Sattlberger Rapid Vienna
85' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Robert Žulj LASK Linz
86' Wissel LASK Linz Wissel Husein Balić voor Marin Ljubičić LASK Linz
89' Leopold Querfeld Rapid Vienna
91' Penalty Rapid Vienna Penalty Marco Grüll Rapid Vienna 2-2
93' Wissel Rapid Vienna Wissel Moritz Oswald voor Matthias Seidl Rapid Vienna
96' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Husein Balić met assist van Robert Žulj LASK Linz 2-3
97' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt Thierry Gale met assist van Marco Grüll Rapid Vienna 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - LASK Linz
Opstellingen Rapid Wien - LASK Linz
De opstellingen van Rapid Wien en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.