Nabeschouwing Rapid Wien - Rheindorf Altach (4-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 5 augustus 2023 - 17:00 uurIn de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Rapid Wien het zaterdag 5 augustus 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Rheindorf Altach (4-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 4-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Rheindorf Altach
Goals
4
0
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
29
9
Schoten op doel
14
0
Aanvallen
107
74
Gevaarlijke aanvallen
36
36
Passes
504
287
Overtredingen
16
11
Buitenspel
2
1
Corners
12
1
Wissels
5
5
LIVE Rapid Wien - Rheindorf Altach 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Rheindorf Altach
Opstellingen Rapid Wien - Rheindorf Altach

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rapid Wien - Rheindorf Altach

Rapid Wien en Rheindorf Altach treffen elkaar in de 2e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Rheindorf Altach in de Tipico Bundesliga vond plaats op 19 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 40 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Rheindorf Altach slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 18
Winst Rheindorf Altach 12
Gelijkspel 10
Totaal 40

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 7e positie staat, terwijl we Rheindorf Altach terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rapid Wien - Rheindorf Altach Opstelling Rapid Wien Opstelling Rheindorf Altach Live Rapid Wien - Rheindorf Altach Live Rapid Wien - Rheindorf Altach kijken Rapid Wien - Rheindorf Altach kijken Live Rapid Wien - Rheindorf Altach stream Rapid Wien - Rheindorf Altach Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Rheindorf Altach Uitslag Rapid Wien - Rheindorf Altach Statistieken Rapid Wien - Rheindorf Altach Tipico Bundesliga 2023/2024 Rapid Wien - Rheindorf Altach wedden Rapid Wien - Rheindorf Altach gokken Rapid Wien - Rheindorf Altach Unibet