Nabeschouwing Rheindorf Altach - Rapid Wien (0-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Rheindorf Altach het zondag 5 november 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Rapid Wien (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door Guido Burgstaller, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Atdhe Nuhiu zorgde ervoor dat Rapid Vienna op 0-2 kwam te staan in de 69e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rapid Wien.

LIVE Rheindorf Altach - Rapid Wien 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor Paul-Friedrich Koller Rheindorf Altach
23' Martin Moormann Rapid Vienna
58' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor Mike-Steven Bähre Rheindorf Altach
63' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor Atdhe Nuhiu Rheindorf Altach
64' Wissel Rheindorf Altach Wissel Amir Abdijanović voor Lukas Fadinger Rheindorf Altach
65' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt Guido Burgstaller Rapid Vienna 0-1
65' Wissel Rapid Vienna Wissel Oliver Strunz voor Matthias Seidl Rapid Vienna
69' Eigen doelpunt Rapid Vienna Eigen doelpunt Atdhe Nuhiu Rapid Vienna 0-2
71' Wissel Rheindorf Altach Wissel Sandro Ingolitsch voor Felix Strauss Rheindorf Altach
71' Wissel Rheindorf Altach Wissel Jan Jurčec voor Christian Gebauer Rheindorf Altach
71' Wissel Rheindorf Altach Wissel Gustavo Balotelli voor Dominik Reiter Rheindorf Altach
80' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Roman Kerschbaum Rapid Vienna
82' Wissel Rapid Vienna Wissel Thorsten Schick voor Nicolas-Gerrit Kühn Rapid Vienna
82' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor Joachim Standfest Rheindorf Altach
90' Wissel Rapid Vienna Wissel Patrick Greil voor Moritz Oswald Rapid Vienna
90' Wissel Rapid Vienna Wissel Fally Mayulu voor Guido Burgstaller Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Rapid Wien
Opstellingen Rheindorf Altach - Rapid Wien
De opstellingen van Rheindorf Altach en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.