Nabeschouwing Salzburg - Hartberg (5-1) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 17 maart 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Salzburg het zondag 17 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Salzburg - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Hartberg (5-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 5-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Ibane Bowat in de 22e minuut, waardoor Hartberg met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 28 minuten was het Petar Ratkov die Salzburg op een 1-0 voorsprong zette. In de 45e werd de voorsprong voor Salzburg verdubbeld dankzij een doelpunt van Mads Bidstrup.

In de 51e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee Fernando  zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 75 minuten deed Jurgen Heil iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hartberg werd verkleind tot 3-1. In de 84e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Oscar Gloukh die namens Salzburg het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 93e minuut was het Salzburg dat via Sekou Koita de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harald Lechner bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Salzburg.

LIVE Salzburg - Hartberg 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Strahinja Pavlovic Salzburg
21' Ibane Bowat Hartberg
22' Rode kaart Hartberg Rode kaart voor Ibane Bowat Hartberg
23' Wissel Hartberg Wissel Michael Steinwender voor Maximilian Fillafer Hartberg
28' Doelpunt Salzburg Doelpunt Petar Ratkov met assist van Maurits Kjaergaard Salzburg 1-0
45' Doelpunt Salzburg Doelpunt Mads Bidstrup met assist van Fernando  Salzburg 2-0
51' Doelpunt Salzburg Doelpunt Fernando  Salzburg 3-0
57' Wissel Hartberg Wissel Ruben Providence voor Dominik Prokop Hartberg
57' Wissel Hartberg Wissel Dominik Frieser voor Maximilian Entrup Hartberg
60' Wissel Salzburg Wissel Amar Dedic voor Flavius Daniliuc  Salzburg
60' Wissel Salzburg Wissel Mamady Diambou  voor Maurits Kjaergaard Salzburg
60' Wissel Salzburg Wissel Karim Konaté voor Fernando  Salzburg
69' Wissel Hartberg Wissel Julian Halwachs voor Ousmane Diakité Hartberg
69' Wissel Hartberg Wissel Tobias Kainz voor Mamadou Sangare Hartberg
72' Wissel Salzburg Wissel Sekou Koita voor Petar Ratkov Salzburg
75' Doelpunt Hartberg Doelpunt Jurgen Heil Hartberg 3-1
84' Doelpunt Salzburg Doelpunt Oscar Gloukh met assist van Amar Dedic Salzburg 4-1
87' Wissel Salzburg Wissel Amankwah Forson voor Daouda Guindo  Salzburg
90' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Julian Halwachs Hartberg
93' Doelpunt Salzburg Doelpunt Sekou Koita Salzburg 5-1
91' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Manuel Pfeifer Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Hartberg
Opstellingen Salzburg - Hartberg
De opstellingen van Salzburg en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.