Nabeschouwing Salzburg - Hartberg (3-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Salzburg het zaterdag 25 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Salzburg - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Hartberg (3-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Achim Untergasser geëindigd in een 3-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Ibane Bowat, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. Salzburg kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Petar Ratkov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette Oscar Gloukh zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salzburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten was het Leandro Morgalla die de bal in eigen doel werkte, waardoor Hartberg op 2-2 kwam te staan. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Salzburg dat in de 85e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Dorgeles Nene de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Achim Untergasser en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Salzburg.

LIVE Salzburg - Hartberg 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Hartberg Doelpunt Ibane Bowat met assist van Dominik Prokop Hartberg 0-1
14' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Mads Bidstrup Salzburg
34' Wissel Hartberg Wissel Dominik Frieser voor Donis Avdijaj Hartberg
51' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Amar Dedic Salzburg
49' Doelpunt Salzburg Doelpunt Petar Ratkov met assist van Oscar Gloukh Salzburg 1-1
48' Doelpunt Salzburg Doelpunt Oscar Gloukh Salzburg 2-1
56' Eigen doelpunt Hartberg Eigen doelpunt Leandro Morgalla Hartberg 2-2
57' Wissel Salzburg Wissel Dorgeles Nene voor Karim Konaté Salzburg
64' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Maximilian Entrup Hartberg
73' Wissel Salzburg Wissel Roko Simic voor Petar Ratkov Salzburg
73' Wissel Salzburg Wissel Lucas Gourna-Douath voor Oscar Gloukh Salzburg
73' Wissel Salzburg Wissel Nicolás Capaldo  voor Leandro Morgalla Salzburg
80' Wissel Hartberg Wissel Ruben Providence voor Dominik Prokop Hartberg
84' Wissel Salzburg Wissel Mamady Diambou  voor Mads Bidstrup Salzburg
85' Doelpunt Salzburg Doelpunt Dorgeles Nene met assist van Daouda Guindo  Salzburg 3-2
89' Wissel Hartberg Wissel Julian Halwachs voor Ousmane Diakité Hartberg
92' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Mamadou Sangare Hartberg
93' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Strahinja Pavlovic Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Hartberg
Opstellingen Salzburg - Hartberg
De opstellingen van Salzburg en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.