Nabeschouwing Sturm Graz - Salzburg (0-1) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 31 maart 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Sturm Graz het zondag 31 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Salzburg (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 0-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Mads Bidstrup, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. In de 96e minuut kreeg L. Gourna-Douath van Salzburg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Salzburg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 96e minuut moest Sturm Graz verder met een man minder nadat Jon Gorenc Stankovic een rode kaart had gekregen. Het lukte Salzburg in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 100e minuut werd Dimitri Lavalée van Sturm Graz met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sturm Graz het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stefan Ebner, waardoor Salzburg de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Sturm Graz - Salzburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Oscar Gloukh Salzburg
45' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Jusuf Gazibegovic Sturm Graz
48' Doelpunt Salzburg Doelpunt Mads Bidstrup met assist van P. Ratkov Salzburg 0-1
59' Wissel Sturm Graz Wissel M. Johnston voor Jusuf Gazibegovic Sturm Graz
59' Wissel Sturm Graz Wissel S. Włodarczyk voor A. Camara Sturm Graz
70' Wissel Salzburg Wissel Karim Konaté voor Fernando Salzburg
70' Wissel Salzburg Wissel Luka Sucic  voor Oscar Gloukh Salzburg
74' Wissel Sturm Graz Wissel David Schnegg voor David Affengruber Sturm Graz
74' Wissel Sturm Graz Wissel S. Jatta voor W. Bøving Sturm Graz
78' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Gregory Wüthrich Sturm Graz
89' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor P. Ratkov Salzburg
92' Wissel Salzburg Wissel M. Diambou voor Mads Bidstrup Salzburg
96' Tweede gele kaart Salzburg Tweede gele kaart voor L. Gourna-Douath Salzburg
96' Rode kaart Sturm Graz Rode kaart voor Jon Gorenc Stankovic Sturm Graz
96' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor L. Gourna-Douath Salzburg
100' Rode kaart Sturm Graz Rode kaart voor Dimitri Lavalée Sturm Graz
102' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Karim Konaté Salzburg
90' Dimitri Lavalée Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Salzburg
Opstellingen Sturm Graz - Salzburg
De opstellingen van Sturm Graz en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.