Nabeschouwing Wattens - Austria Klagenfurt (1-3) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 29 juli 2023 - 17:00 uurIn de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Wattens het zaterdag 29 juli 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Austria Klagenfurt (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Austria Klagenfurt is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 1-3 overwinning voor Austria Klagenfurt. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Wattens - Austria Klagenfurt
Goals
1
3
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
14
Schoten op doel
3
9
Aanvallen
109
137
Gevaarlijke aanvallen
37
52
Passes
381
374
Overtredingen
14
13
Buitenspel
1
1
Corners
6
4
Wissels
5
3
LIVE Wattens - Austria Klagenfurt 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Austria Klagenfurt
Opstellingen Wattens - Austria Klagenfurt

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wattens - Austria Klagenfurt

Wattens en Austria Klagenfurt treffen elkaar in de 1e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Tipico Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Wattens en Austria Klagenfurt in de Tipico Bundesliga vond plaats op 29 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wattens. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Austria Klagenfurt favoriet. 2 keer wist de ploeg van Wattens te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Wattens. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wattens 1
Winst Austria Klagenfurt 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wattens - Austria Klagenfurt Opstelling Wattens Opstelling Austria Klagenfurt Live Wattens - Austria Klagenfurt Live Wattens - Austria Klagenfurt kijken Wattens - Austria Klagenfurt kijken Live Wattens - Austria Klagenfurt stream Wattens - Austria Klagenfurt Fox Sports Nabeschouwing Wattens - Austria Klagenfurt Uitslag Wattens - Austria Klagenfurt Statistieken Wattens - Austria Klagenfurt Tipico Bundesliga 2023/2024 Wattens - Austria Klagenfurt wedden Wattens - Austria Klagenfurt gokken Wattens - Austria Klagenfurt Unibet