Nabeschouwing Wattens - Salzburg (0-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Wattens het zaterdag 4 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Gernot Langes Stadion in Wattens.

Via de Wattens - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Salzburg (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 0-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Karim Konaté, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. In de 91e minuut kreeg Lukas Sulzbacher van WSG Tirol voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor WSG Tirol de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Salzburg via een goal van Karim Konaté in de 94e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Salzburg.

LIVE Wattens - Salzburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Salzburg Doelpunt Karim Konaté met assist van Luka Sucic Salzburg 0-1
52' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Oumar Solet Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel Samson Baidoo voor Oumar Solet Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel Dorgeles Nene voor Oscar Gloukh Salzburg
46' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Thomas Silberberger WSG Tirol
48' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Karim Konaté Salzburg
55' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Lucas Gourna-Douath Salzburg
63' Wissel Salzburg Wissel Mads Bidstrup voor Amankwah Forson Salzburg
63' Wissel WSG Tirol Wissel Aleksander Buksa voor Johannes Naschberger WSG Tirol
63' Wissel Salzburg Wissel Petar Ratkov  voor Roko Simic Salzburg
81' Wissel Salzburg Wissel Andreas Ulmer voor Daouda Guindo  Salzburg
82' Wissel WSG Tirol Wissel Denis Tomić voor Julius Ertlthaler WSG Tirol
82' Wissel WSG Tirol Wissel Stefan Skrbo voor Mahamadou Diarra WSG Tirol
85' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Lukas Sulzbacher WSG Tirol
89' Wissel WSG Tirol Wissel Justin Forst voor Cem Üstündag WSG Tirol
91' Tweede gele kaart WSG Tirol Tweede gele kaart voor Lukas Sulzbacher WSG Tirol
94' Doelpunt Salzburg Doelpunt Karim Konaté met assist van Dorgeles Nene Salzburg 0-2
94' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Felix Bacher WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Salzburg
Opstellingen Wattens - Salzburg
De opstellingen van Wattens en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.