Nabeschouwing Wattens - Wolfsberger AC (1-1) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Wattens het zaterdag 16 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Gernot Langes Stadion in Wattens.

Via de Wattens - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Wolfsberger AC (1-1)

De Tipico Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Wattens en Wolfsberger AC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door Nik Prelec, waarmee WSG Tirol met 1-0 de leiding nam. Wolfsberger AC kreeg via Thierno Ballo in de 89e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Chiristian-Petru Ciochirca de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Thierno Ballo namens Wolfsberger AC in de 89e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wattens - Wolfsberger AC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Thomas Geris WSG Tirol
10' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Jonathan Scherzer Wolfsberger AC
25' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Cheikh Mamadou Diabaté Wolfsberger AC
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel Florian Rieder voor Sankara Karamoko Wolfsberger AC
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel Nikolas Veratschnig voor Cheikh Mamadou Diabaté Wolfsberger AC
58' Wissel WSG Tirol Wissel Kofi Schulz voor Thomas Geris WSG Tirol
58' Wissel WSG Tirol Wissel Mahamadou Diarra voor Bror Blume Jensen WSG Tirol
60' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt Nik Prelec met assist van Felix Bacher WSG Tirol 1-0
65' Wissel Wolfsberger AC Wissel Simon Piesinger voor Samson Okikiola Tijani Wolfsberger AC
72' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Matthäus Taferner WSG Tirol
76' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Nik Prelec WSG Tirol
76' Wissel WSG Tirol Wissel Valentino Müller voor Sandi Ogrinec WSG Tirol
79' Wissel Wolfsberger AC Wissel Thomas Sabitzer voor Adis Jasic Wolfsberger AC
80' Wissel Wolfsberger AC Wissel Bernhard Zimmermann voor Augustine Boakye Wolfsberger AC
85' Wissel WSG Tirol Wissel Aleksander Buksa voor Nik Prelec WSG Tirol
85' Wissel WSG Tirol Wissel Luca Kronberger voor Johannes Naschberger WSG Tirol
89' Penalty gemist Wolfsberger AC Penalty gemist Thierno Ballo Thierno Ballo Wolfsberger AC
89' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt Thierno Ballo Wolfsberger AC 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Wolfsberger AC
Opstellingen Wattens - Wolfsberger AC
De opstellingen van Wattens en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.