Nabeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien (0-1) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 13 april 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Andreas Gruber, waarmee Austria Wien met 0-1 de leiding nam. In de 65e minuut kreeg T. Ballo van Wolfsberger AC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Wolfsberger AC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Austria Wien.

LIVE Wolfsberger AC - Austria Wien 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor T. Ballo Wolfsberger AC
3' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Manfred Schmid Wolfsberger AC
11' Doelpunt Austria Wien Doelpunt Andreas Gruber met assist van Reinhold Ranftl Austria Wien 0-1
22' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Samson Tijani Wolfsberger AC
45' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Florian Rieder Wolfsberger AC
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel B. Zimmermann voor Florian Rieder Wolfsberger AC
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel Thomas Sabitzer voor Thorsten Röcher Wolfsberger AC
56' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor B. Zimmermann Austria Wien
58' Wissel Austria Wien Wissel M. Husković voor Alexander Schmidt Austria Wien
65' Tweede gele kaart Wolfsberger AC Tweede gele kaart voor T. Ballo Wolfsberger AC
82' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Scharfetter voor Adis Jasic Wolfsberger AC
88' Wissel Wolfsberger AC Wissel Simon Piesinger voor Samson Tijani Wolfsberger AC
88' Wissel Wolfsberger AC Wissel E. Omić voor Cheick Mamadou Diabaté Wolfsberger AC
88' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor R. Vučić Dominik Fitz Wolfsberger AC
89' Wissel Austria Wien Wissel B. Zimmermann voor Austria Wien
93' Wissel Austria Wien Wissel L. Pazourek voor Andreas Gruber Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Austria Wien
Opstellingen Wolfsberger AC - Austria Wien
De opstellingen van Wolfsberger AC en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.