Nabeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien (1-2) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 21 augustus 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Wolfsberger AC het zondag 21 augustus 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 1-2 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door T. Rocher, waarmee Wolfsberger AC met 1-0 de leiding nam. Austria Wien kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Gruber, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette M. Djuricin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Austria Wien de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca, waardoor Austria Wien dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolfsberger AC - Austria Wien 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt T. Rocher Wolfsberger AC 1-0
16' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Gugganig voor D. Baumgartner Wolfsberger AC
35' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor R. Ranftl Austria Wien
36' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Gruber met assist van D. Fitz Austria Wien 1-1
63' Wissel Austria Wien Wissel A. Jukic voor D. Fitz Austria Wien
63' Wissel Austria Wien Wissel M. Djuricin voor J. Holland Austria Wien
64' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Djuricin met assist van A. Gruber Austria Wien 1-2
68' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Vergos voor T. Rocher Wolfsberger AC
68' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Veratschnig voor A. Jasic Wolfsberger AC
77' Wissel Austria Wien Wissel H. Tabakovic voor A. Gruber Austria Wien
77' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Taferner voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
79' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor N. Vergos Wolfsberger AC
95' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Djuricin Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Austria Wien
Opstellingen Wolfsberger AC - Austria Wien
De opstellingen van Wolfsberger AC en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.