Nabeschouwing Wolfsberger AC - Hartberg (3-1) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 17 september 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Hartberg (3-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 3-1 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. D. Tadic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hartberg vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Wolfsberger AC kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Baribo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette K. Kerschbaumer zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wolfsberger AC de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Wolfsberger AC vergroot nadat T. Rocher de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Wolfsberger AC.

LIVE Wolfsberger AC - Hartberg 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Anzolin Wolfsberger AC
24' Penalty Hartberg Penalty D. Tadic Hartberg 0-1
42' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt T. Baribo met assist van M. Malone Wolfsberger AC 1-1
46' Wissel Hartberg Wissel M. Steinwender voor T. Kofler Hartberg
59' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt K. Kerschbaumer Wolfsberger AC 2-1
59' Wissel Hartberg Wissel L. Fadinger voor E. Almog Hartberg
68' Wissel Hartberg Wissel M. Kropfl voor O. Aydin Hartberg
68' Wissel Hartberg Wissel R. Kriwak voor D. Tadic Hartberg
73' Wissel Wolfsberger AC Wissel E. Omic voor K. Kerschbaumer Wolfsberger AC
73' Wissel Wolfsberger AC Wissel T. Rocher voor T. Baribo Wolfsberger AC
74' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor P. Farkas Hartberg
85' Wissel Hartberg Wissel S. Paintsil voor P. Farkas Hartberg
91' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Novak voor T. Ballo Wolfsberger AC
91' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Taferner voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
93' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt T. Rocher met assist van M. Malone Wolfsberger AC 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Hartberg
Opstellingen Wolfsberger AC - Hartberg
De opstellingen van Wolfsberger AC en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.