Nabeschouwing Midtjylland O19 - Benfica O19 (1-1) (0-0 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2016/2017

Dinsdag 7 februari 2017 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Midtjylland O19 het dinsdag 7 februari 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland O19 - Benfica O19 (1-1) (0-0 na strafschoppen)

De UEFA Youth League 2016/2017 wedstrijd tussen Midtjylland O19 en Benfica O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 41e minuut dacht Benfica U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Diogo Gonçalves. Helaas voor Benfica U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Midtjylland U19 dat via V. Torp dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 82e minuut kreeg Florentino van Benfica U19 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Benfica U19 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 0-0 score in het voordeel van , die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Midtjylland O19 - Benfica O19
1
1
LIVE Midtjylland O19 - Benfica O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor David Tavares Benfica U19
29' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Florentino Benfica U19
41' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Diogo Gonçalves Benfica U19
46' Wissel Midtjylland U19 Wissel M. Olsen voor O. Frank Midtjylland U19
70' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor M. Jürgensen Midtjylland U19
71' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Ricardo Araujo Benfica U19
71' Wissel Midtjylland U19 Wissel S. Onomigho voor M. Anderson Midtjylland U19
80' Wissel Midtjylland U19 Wissel A. Essaisi voor M. Jürgensen Midtjylland U19
81' Wissel Benfica U19 Wissel Diogo Mendes voor João Filipe Benfica U19
82' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt V. Torp Midtjylland U19
82' Tweede gele kaart Benfica U19 Tweede gele kaart voor Florentino Benfica U19
88' Wissel Benfica U19 Wissel Mesaque Dju voor David Tavares Benfica U19