Nabeschouwing Viitorul O19 - Kopenhagen O19 (4-2) || UEFA Youth League 2016/2017

Woensdag 8 februari 2017 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Viitorul O19 het woensdag 8 februari 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Central in Ovidiu.

Via de Viitorul O19 - Kopenhagen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viitorul O19 - Kopenhagen O19 (4-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Viitorul O19 en Kopenhagen O19 is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Viitorul O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 32e minuut dacht Viitorul U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Casap. Helaas voor Viitorul U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Kobenhavn U19 dat via C. Holse dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Ene dacht na 67 minuten te scoren voor Viitorul U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Viitorul U19 via F. Coman, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Viitorul U19 via C. Casap de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde J. Wind namens Kobenhavn U19. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Viitorul O19 - Kopenhagen O19
4
2
LIVE Viitorul O19 - Kopenhagen O19 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viitorul O19 - Kopenhagen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Viitorul U19 Gele kaart voor D. Dumitrescu Viitorul U19
12' Gele kaart Kobenhavn U19 Gele kaart voor H. Bellman Kobenhavn U19
32' Doelpunt Viitorul U19 Doelpunt C. Casap Viitorul U19
35' Doelpunt Kobenhavn U19 Doelpunt C. Holse Kobenhavn U19
58' Gele kaart Kobenhavn U19 Gele kaart voor V. Jensen Kobenhavn U19
63' Gele kaart Viitorul U19 Gele kaart voor F. Coman Viitorul U19
67' Doelpunt Viitorul U19 Doelpunt C. Ene Viitorul U19
67' Wissel Viitorul U19 Wissel C. Ene voor A. Cicâldău Viitorul U19
73' Wissel Kobenhavn U19 Wissel M. Bonde voor J. Kristoffersen Kobenhavn U19
77' Wissel Viitorul U19 Wissel M. Ene voor A. Măţan Viitorul U19
79' Doelpunt Viitorul U19 Doelpunt F. Coman Viitorul U19
82' Gele kaart Kobenhavn U19 Gele kaart voor M. Rasmussen Kobenhavn U19
83' Doelpunt Viitorul U19 Doelpunt C. Casap Viitorul U19
85' Wissel Kobenhavn U19 Wissel D. Sahin voor N. Røjkjær Kobenhavn U19
87' Wissel Viitorul U19 Wissel R. Boboc voor F. Coman Viitorul U19
92' Doelpunt Kobenhavn U19 Doelpunt J. Wind Kobenhavn U19