Nabeschouwing Hibernian U19 - Molde O19 (2-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 5 oktober 2022 - 20:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Hibernian U19 het woensdag 5 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Molde O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian U19 - Molde O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian U19 - Molde O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Hibernian U19 en Molde O19 is onder leiding van scheidsrechter Helgi Mikael Jónasson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hibernian U19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Blaney, waarmee Hibernian U19 met 1-0 de leiding nam. Hibernian U19 vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Malek Zaid op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut wist Molde U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Tornes. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Molde U19 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Helgi Mikael Jónasson, waardoor Hibernian U19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Hibernian U19 - Molde O19
2
1
LIVE Hibernian U19 - Molde O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian U19 - Molde O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Hibernian U19 Doelpunt J. Blaney Hibernian U19 1-0
29' Gele kaart Hibernian U19 Gele kaart voor Malek Zaid Hibernian U19
30' Gele kaart Molde U19 Gele kaart voor N. Skuseth Molde U19
46' Wissel Molde U19 Wissel M. Tomren Solheim voor A. Solbakken Molde U19
64' Doelpunt Hibernian U19 Doelpunt Malek Zaid Hibernian U19 2-0
75' Wissel Molde U19 Wissel F. Aleksander Nyheim voor F. Heggdal Kristoffersen Molde U19
77' Wissel Hibernian U19 Wissel R. Molotnikov voor Malek Zaid Hibernian U19
79' Wissel Molde U19 Wissel A. Tjåland voor J. Myklebust Molde U19
82' Gele kaart Hibernian U19 Gele kaart voor O. MacIntyre Hibernian U19
85' Doelpunt Molde U19 Doelpunt M. Tornes Molde U19 2-1
87' Wissel Hibernian U19 Wissel A. Khan voor J. McCullock Hibernian U19
87' Wissel Hibernian U19 Wissel J. Landers voor J. OConnor Hibernian U19
93' Wissel Molde U19 Wissel K. Bygland voor P. Hoel Lervik Molde U19
94' Gele kaart Hibernian U19 Gele kaart voor O. Hastie Hibernian U19
1' Penalty gescoord in shootout Molde U19 Penalty gescoord in shootout N. Odegard Molde U19 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Hibernian U19 Penalty gescoord in shootout M. Aiken Hibernian U19 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Molde U19 Penalty gescoord in shootout M. Kjorsvik Molde U19 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Hibernian U19 Penalty gescoord in shootout J. Blaney Hibernian U19 2-2
3' Penalty gemist in shootout Molde U19 Penalty gemist in shootout J. Bakke Molde U19
3' Penalty gescoord in shootout Hibernian U19 Penalty gescoord in shootout E. Laidlaw Hibernian U19 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Molde U19 Penalty gescoord in shootout A. Tjaland Molde U19 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Hibernian U19 Penalty gescoord in shootout R. Hamilton Hibernian U19 4-3
5' Penalty gescoord in shootout Molde U19 Penalty gescoord in shootout F. A. Nyheim Molde U19 4-4
5' Penalty gescoord in shootout Hibernian U19 Penalty gescoord in shootout O. MacIntyre Hibernian U19 5-4
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian U19 - Molde O19
Opstellingen Hibernian U19 - Molde O19
De opstellingen van Hibernian U19 en Molde O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.