Nabeschouwing MTK U19 - FS Jelgava U19 (3-0) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 14 september 2022 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt MTK U19 het woensdag 14 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen FS Jelgava U19.

Via de MTK U19 - FS Jelgava U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MTK U19 - FS Jelgava U19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen MTK U19 en FS Jelgava U19 is onder leiding van scheidsrechter Daniyar Sakhi geëindigd in een 3-0 overwinning voor MTK U19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg B. Barkoczi van MTK U19 via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het M. Kovacs die MTK U19 op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep MTK U19 via een goal van A. Merenyi in de 57e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 88e minuut volgde een derde treffer van MTK U19, waarmee A. Molnar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniyar Sakhi, waardoor MTK U19 dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE MTK U19 - FS Jelgava U19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MTK U19 - FS Jelgava U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart FS Jelgava U19 Gele kaart voor D. Vejkrigers FS Jelgava U19
22' Penalty gemist MTK U19 Penalty gemist B. Barkoczi MTK U19
46' Doelpunt MTK U19 Doelpunt M. Kovacs met assist van B. Barkoczi MTK U19 1-0
50' Gele kaart FS Jelgava U19 Gele kaart voor R. Sitjakovs FS Jelgava U19
56' Wissel FS Jelgava U19 Wissel J. Susts voor V. Laivins FS Jelgava U19
57' Doelpunt MTK U19 Doelpunt A. Merenyi met assist van B. Barkoczi MTK U19 2-0
61' Wissel MTK U19 Wissel A. Molnar voor Z. Vasvari MTK U19
75' Wissel FS Jelgava U19 Wissel R. Burkans voor M. Peilans FS Jelgava U19
77' Wissel MTK U19 Wissel O. Szollosi voor B. Barkoczi MTK U19
88' Doelpunt MTK U19 Doelpunt A. Molnar met assist van M. Kovacs MTK U19 3-0
89' Wissel MTK U19 Wissel K. Necula voor A. Merenyi MTK U19
90' Wissel FS Jelgava U19 Wissel K. Skadmanis voor A. Janovskis FS Jelgava U19
90' Wissel FS Jelgava U19 Wissel K. Zusevics voor R. Becers FS Jelgava U19
Video hoogtepunten en samenvatting MTK U19 - FS Jelgava U19
Opstellingen MTK U19 - FS Jelgava U19
De opstellingen van MTK U19 en FS Jelgava U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing MTK U19 - FS Jelgava U19

MTK U19 en FS Jelgava U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniyar Sakhi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat MTK U19 en FS Jelgava U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.