Nabeschouwing Panathinaikos U19 - Slavia Sofia U19 (8-0) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 14 september 2022 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Panathinaikos U19 het woensdag 14 september 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Sofia U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Apóstolos Nikolaidis in Athens.

Via de Panathinaikos U19 - Slavia Sofia U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos U19 - Slavia Sofia U19 (8-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Panathinaikos U19 en Slavia Sofia U19 is onder leiding van scheidsrechter Snir Levi geëindigd in een 8-0 overwinning voor Panathinaikos U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Panathinaikos U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Bilal Mazhar. Panathinaikos U19 vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Bilal Mazhar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Panathinaikos U19, waarmee L. Frroku zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Panathinaikos U19 geen gas terug, waardoor in de 46e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Frroku. De 5-0 voor Panathinaikos U19 volgde even later in de 49e minuut nadat Bilal Mazhar namens zijn team opnieuw wist te scoren. Even later was het opnieuw Bilal Mazhar die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Panathinaikos U19 op 6-0 in de 58e minuut. Het volgende doelpunt van Panathinaikos U19 viel in de 66e minuut en betekende de 7-0. Het doelpunt kwam op naam van Bilal Mazhar. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Panathinaikos U19. Het was A. Ntampizas die in de 92e minuut de stand op 8-0 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Snir Levi bij een 8-0 eindstand in het voordeel van Panathinaikos U19.

LIVE Panathinaikos U19 - Slavia Sofia U19 8-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos U19 - Slavia Sofia U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Panathinaikos U19 Doelpunt Bilal Mazhar Panathinaikos U19 1-0
30' Doelpunt Panathinaikos U19 Doelpunt Bilal Mazhar Panathinaikos U19 2-0
33' Gele kaart Slavia Sofia U19 Gele kaart voor K. Atanasov Slavia Sofia U19
38' Wissel Slavia Sofia U19 Wissel M. Sorakov voor D. Georgiev Slavia Sofia U19
45' Doelpunt Panathinaikos U19 Doelpunt L. Frroku Panathinaikos U19 3-0
46' Doelpunt Panathinaikos U19 Doelpunt L. Frroku Panathinaikos U19 4-0
46' Wissel Slavia Sofia U19 Wissel R. Rangelov voor N. Kehayov Slavia Sofia U19
46' Wissel Slavia Sofia U19 Wissel S. Traykov voor S. Stoynev Slavia Sofia U19
46' Wissel Slavia Sofia U19 Wissel R. Raychev voor M. Yordanov Slavia Sofia U19
48' Gele kaart Slavia Sofia U19 Gele kaart voor P. Dolapchiev Slavia Sofia U19
49' Doelpunt Panathinaikos U19 Doelpunt Bilal Mazhar Panathinaikos U19 5-0
58' Doelpunt Panathinaikos U19 Doelpunt Bilal Mazhar Panathinaikos U19 6-0
59' Wissel Panathinaikos U19 Wissel C. Liatifis voor A. Symeonidis Panathinaikos U19
59' Wissel Panathinaikos U19 Wissel A. Ntampizas voor G. Kyriopoulos Panathinaikos U19
66' Doelpunt Panathinaikos U19 Doelpunt Bilal Mazhar Panathinaikos U19 7-0
72' Wissel Panathinaikos U19 Wissel M. Spatharis voor N. Tsevas Panathinaikos U19
72' Wissel Panathinaikos U19 Wissel O. Lazaris voor Bilal Mazhar Panathinaikos U19
72' Wissel Panathinaikos U19 Wissel K. Popiela voor L. Frroku Panathinaikos U19
85' Wissel Slavia Sofia U19 Wissel V. Naydenov voor K. Atanasov Slavia Sofia U19
92' Doelpunt Panathinaikos U19 Doelpunt A. Ntampizas Panathinaikos U19 8-0
Video hoogtepunten en samenvatting Panathinaikos U19 - Slavia Sofia U19
Opstellingen Panathinaikos U19 - Slavia Sofia U19
De opstellingen van Panathinaikos U19 en Slavia Sofia U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Panathinaikos U19 - Slavia Sofia U19

Panathinaikos U19 en Slavia Sofia U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Snir Levi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Panathinaikos U19 en Slavia Sofia U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.