Nabeschouwing Slavia Prague U19 - Genk U19 (2-4) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 5 oktober 2022 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Slavia Prague U19 het woensdag 5 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Genk U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Na Chvalech in Prague.

Via de Slavia Prague U19 - Genk U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Prague U19 - Genk U19 (2-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Slavia Prague U19 en Genk U19 is onder leiding van scheidsrechter Luka Bilbija geëindigd in een 2-4 overwinning voor Genk U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Pudil, waarmee Slavia Prague U19 met 1-0 de leiding nam. Genk U19 kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Godts, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette B. Ogungbayi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Slavia Prague U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Diawara de 2-2 maakte voor Genk U19. Genk U19 leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 80 minuten op voorsprong na een goal van M. Godts: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 94e minuut en kwam op naam te staan van Genk U19 speler F. Al Mazyani, die daarmee tekende voor de 2-4. Na 96 minuten werd M. Pudil van Slavia Prague U19 met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Slavia Prague U19 het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen. In de 103e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest M. Swerts van Genk U19 vroegtijdig het veld verlaten. Na 90 minuten moest opnieuw een speler het veld verlaten. Dit keer was het P. Behensky van Slavia Prague U19 die van de scheidsrechter een rode kaart kreeg.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luka Bilbija bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Genk U19.

LIVE Slavia Prague U19 - Genk U19 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Prague U19 - Genk U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Slavia Prague U19 Doelpunt A. Pudil met assist van D. Toula Slavia Prague U19 1-0
11' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor M. Zachoval Slavia Prague U19
24' Gele kaart Genk U19 Gele kaart voor K. Van De Perre Genk U19
27' Doelpunt Genk U19 Doelpunt M. Godts met assist van N. Martens Genk U19 1-1
38' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor E. Hunal Slavia Prague U19
44' Doelpunt Slavia Prague U19 Doelpunt B. Ogungbayi met assist van M. Konecny Slavia Prague U19 2-1
47' Gele kaart Genk U19 Gele kaart voor M. Godts Genk U19
46' Wissel Genk U19 Wissel T. Claes voor E. Rotundo Genk U19
47' Doelpunt Genk U19 Doelpunt S. Diawara met assist van S. De Grand Genk U19 2-2
55' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor J. Lopatar Slavia Prague U19
61' Wissel Genk U19 Wissel R. Smekens voor B. Manguelle Genk U19
68' Wissel Slavia Prague U19 Wissel D. Hajek voor O. Jelinek Slavia Prague U19
75' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor A. Pudil Slavia Prague U19
78' Wissel Slavia Prague U19 Wissel M. Zitny voor J. Lopatar Slavia Prague U19
78' Wissel Slavia Prague U19 Wissel M. Pudil voor D. Toula Slavia Prague U19
80' Doelpunt Genk U19 Doelpunt M. Godts met assist van S. Diawara Genk U19 2-3
91' Wissel Slavia Prague U19 Wissel J. Tredl voor E. Hunal Slavia Prague U19
91' Wissel Slavia Prague U19 Wissel F. Kolar voor M. Zachoval Slavia Prague U19
94' Doelpunt Genk U19 Doelpunt F. Al Mazyani met assist van R. Smekens Genk U19 2-4
96' Rode kaart Slavia Prague U19 Rode kaart voor M. Pudil Slavia Prague U19
97' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor P. Behensky Slavia Prague U19
97' Gele kaart Genk U19 Gele kaart voor M. Swerts Genk U19
99' Gele kaart Genk U19 Gele kaart voor M. Penders Genk U19
102' Gele kaart Genk U19 Gele kaart voor F. Al Mazyani Genk U19
102' Gele kaart Genk U19 Gele kaart voor S. De Grand Genk U19
103' Rode kaart Genk U19 Rode kaart voor M. Swerts Genk U19
103' Rode kaart Slavia Prague U19 Rode kaart voor P. Behensky Slavia Prague U19
103' Rode kaart Slavia Prague U19 Rode kaart voor J. Tredl Slavia Prague U19
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Prague U19 - Genk U19
Opstellingen Slavia Prague U19 - Genk U19
De opstellingen van Slavia Prague U19 en Genk U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.