Nabeschouwing Zaglebie U19 - Rukh Vynnyky U19 (0-0) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 5 oktober 2022 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Zaglebie U19 het woensdag 5 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rukh Vynnyky U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Zagłębia Lubin in Lubin.

Via de Zaglebie U19 - Rukh Vynnyky U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zaglebie U19 - Rukh Vynnyky U19 (0-0)

De UEFA Youth League 2022/2023 wedstrijd tussen Zaglebie U19 en Rukh Vynnyky U19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Zaglebie U19 dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ashot Ghaltakchyan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Zaglebie U19 - Rukh Vynnyky U19 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zaglebie U19 - Rukh Vynnyky U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Rukh Vynnyky U19 Gele kaart voor V. Kholod Rukh Vynnyky U19
33' Gele kaart Rukh Vynnyky U19 Gele kaart voor O. Tovarnytskiy Rukh Vynnyky U19
36' Gele kaart Zaglebie U19 Gele kaart voor K. Sobczak Zaglebie U19
46' Wissel Zaglebie U19 Wissel M. Chmarek voor T. Pienko Zaglebie U19
52' Gele kaart Zaglebie U19 Gele kaart voor K. Masiak Zaglebie U19
54' Wissel Zaglebie U19 Wissel S. Karasinski voor P. Kruszelnicki Zaglebie U19
56' Gele kaart Rukh Vynnyky U19 Gele kaart voor O. A. Fedor Rukh Vynnyky U19
64' Gele kaart Rukh Vynnyky U19 Gele kaart voor S. Panchenko Rukh Vynnyky U19
69' Wissel Zaglebie U19 Wissel M. Skoczylas voor K. Masiak Zaglebie U19
74' Wissel Rukh Vynnyky U19 Wissel V. Nikolaiev voor S. Panchenko Rukh Vynnyky U19
80' Wissel Rukh Vynnyky U19 Wissel R. Dobryanskyi voor Y. O. Pastukh Rukh Vynnyky U19
89' Wissel Zaglebie U19 Wissel C. Popielec voor K. Sochan Zaglebie U19
94' Wissel Rukh Vynnyky U19 Wissel M. Boiko voor A. Stolyarchuk Rukh Vynnyky U19
95' Gele kaart Rukh Vynnyky U19 Gele kaart voor M. Sapuga Rukh Vynnyky U19
Video hoogtepunten en samenvatting Zaglebie U19 - Rukh Vynnyky U19
Opstellingen Zaglebie U19 - Rukh Vynnyky U19
De opstellingen van Zaglebie U19 en Rukh Vynnyky U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Zaglebie U19 - Rukh Vynnyky U19

Zaglebie U19 en Rukh Vynnyky U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ashot Ghaltakchyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zaglebie U19 en Rukh Vynnyky U19 in de UEFA Youth League vond plaats op 14 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rukh Vynnyky U19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rukh Vynnyky U19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zaglebie U19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zaglebie U19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.