Nabeschouwing Augsburg - Werder Bremen (2-3) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2018/2019 neemt Augsburg het zaterdag 22 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Werder Bremen (2-3)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Werder Bremen is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 2-3 overwinning voor Werder Bremen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door M. Kruse, waarmee Werder Bremen met 0-1 de leiding nam. Werder Bremen vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Eggestein op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist FC Augsburg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Koo Ja-Cheol.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Max de 2-2 maakte voor FC Augsburg. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Werder Bremen dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Klaassen de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Zwayer en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Werder Bremen.

Wedstrijdstatistieken Augsburg - Werder Bremen
Goals
2
3
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
21
12
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
98
89
Gevaarlijke aanvallen
51
34
Passes
411
423
Overtredingen
10
12
Buitenspel
5
0
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Augsburg - Werder Bremen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor D. Baier FC Augsburg
34' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Kruse met assist van F. Kainz Werder Bremen 0-1
36' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Eggestein met assist van C. Pizarro Werder Bremen 0-2
39' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor A. Hahn FC Augsburg
41' Wissel FC Augsburg Wissel Caiuby voor M. Richter FC Augsburg
48' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Koo Ja-Cheol met assist van Caiuby FC Augsburg 1-2
47' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt P. Max met assist van A. Hahn FC Augsburg 2-2
67' Wissel FC Augsburg Wissel J. Morávek voor Koo Ja-Cheol FC Augsburg
69' Wissel Werder Bremen Wissel M. Harnik voor C. Pizarro Werder Bremen
75' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt D. Klaassen Werder Bremen 2-3
81' Wissel FC Augsburg Wissel S. Córdova voor R. Khedira FC Augsburg
82' Wissel Werder Bremen Wissel K. Möhwald voor F. Kainz Werder Bremen
87' Wissel Werder Bremen Wissel J. Eggestein voor M. Kruse Werder Bremen
90' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Harnik Werder Bremen
93' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor J. Pavlenka Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Werder Bremen
Opstellingen Augsburg - Werder Bremen
De opstellingen van Augsburg en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Manuel Baum
Formatie 4-3-3
Coach Florian Kohfeldt
Wissels Werder Bremen
# Speler Pos.
40 Luca Plogmann K
32 Marco Friedl V
17 Nuri Şahin M
6 Kevin Möhwald M
9 Martin Harnik A
24 Johannes Eggestein A
11 Milot Rashica A
Voorbeschouwing Augsburg - Werder Bremen

Augsburg en Werder Bremen treffen elkaar in de 4e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Augsburg en Werder Bremen in de Bundesliga vond plaats op 17 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Werder Bremen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Augsburg favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Werder Bremen slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Augsburg 8
Winst Werder Bremen 4
Gelijkspel 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Augsburg op een 9e positie staat, terwijl we Werder Bremen terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Augsburg - Werder Bremen Opstelling Augsburg Opstelling Werder Bremen Live Augsburg - Werder Bremen Live Augsburg - Werder Bremen kijken Augsburg - Werder Bremen kijken Live Augsburg - Werder Bremen stream Augsburg - Werder Bremen Fox Sports Nabeschouwing Augsburg - Werder Bremen Uitslag Augsburg - Werder Bremen Statistieken Augsburg - Werder Bremen Bundesliga 2018/2019 Augsburg - Werder Bremen wedden Augsburg - Werder Bremen gokken Augsburg - Werder Bremen Unibet