Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Hoffenheim (1-4) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 3 november 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Hoffenheim (1-4)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Hoffenheim is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 1-4 overwinning voor Hoffenheim. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door R. Nelson, waarmee TSG Hoffenheim met 0-1 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Bellarabi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette Joelinton zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee TSG Hoffenheim de leiding in de wedstrijd nam.

V. Grifo zette TSG Hoffenheim even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Tobias Stieler toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 73e minuut wist Joelinton namens TSG Hoffenheim de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tobias Stieler en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Hoffenheim.

LIVE Bayer Leverkusen - Hoffenheim 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Akpoguma TSG Hoffenheim
19' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt R. Nelson met assist van V. Grifo TSG Hoffenheim 0-1
30' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Bellarabi met assist van M. Weiser Bayer 04 Leverkusen 1-1
34' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Joelinton met assist van P. Kadeřábek TSG Hoffenheim 1-2
38' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Bailey voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Baumgartlinger voor S. Bender Bayer 04 Leverkusen
49' Penalty TSG Hoffenheim Penalty V. Grifo TSG Hoffenheim 1-3
59' Wissel TSG Hoffenheim Wissel E. Bičakčić voor K. Vogt TSG Hoffenheim
64' Wissel TSG Hoffenheim Wissel I. Belfodil voor R. Nelson TSG Hoffenheim
67' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor J. Brandt Bayer 04 Leverkusen
73' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Joelinton met assist van V. Grifo TSG Hoffenheim 1-4
76' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Nuhu TSG Hoffenheim
78' Wissel TSG Hoffenheim Wissel L. Bittencourt voor V. Grifo TSG Hoffenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Hoffenheim
Opstellingen Bayer Leverkusen - Hoffenheim
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.