Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Red Bull Leipzig (1-2) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 20 april 2019 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Borussia M'gladbach het zaterdag 20 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Red Bull Leipzig (1-2)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Red Bull Leipzig is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 1-2 overwinning voor Red Bull Leipzig. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. M. Halstenberg maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee RB Leipzig vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. RB Leipzig vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Halstenberg op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Borussia Mönchengladbach de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Pléa. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Borussia Mönchengladbach kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor Red Bull Leipzig dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Borussia M'gladbach - Red Bull Leipzig 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Penalty RB Leipzig Penalty M. Halstenberg RB Leipzig 0-1
46' Wissel RB Leipzig Wissel Y. Poulsen voor Matheus Cunha RB Leipzig
53' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt M. Halstenberg met assist van E. Forsberg RB Leipzig 0-2
61' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Pléa met assist van F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach 1-2
62' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Hofmann voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
74' Wissel RB Leipzig Wissel A. Haidara voor E. Forsberg RB Leipzig
75' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor A. Haidara RB Leipzig
79' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel O. Wendt voor Raffael Borussia Mönchengladbach
81' Wissel RB Leipzig Wissel W. Orban voor T. Werner RB Leipzig
85' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor Y. Poulsen RB Leipzig
86' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel I. Traoré voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Red Bull Leipzig
Opstellingen Borussia M'gladbach - Red Bull Leipzig
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Red Bull Leipzig zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Red Bull Leipzig zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.