Nabeschouwing Freiburg - Bayer Leverkusen (0-0) || Bundesliga 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 13:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Freiburg het zondag 7 oktober 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Bayer Leverkusen (0-0)

De Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Freiburg en Bayer Leverkusen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Freiburg en Bayer Leverkusen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bastian Dankert niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Freiburg - Bayer Leverkusen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Wissel SC Freiburg Wissel J. Haberer voor F. Niederlechner SC Freiburg
46' Wissel SC Freiburg Wissel L. Waldschmidt voor M. Gulde SC Freiburg
48' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor L. Kübler SC Freiburg
61' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor D. Kohr Bayer 04 Leverkusen
63' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor N. Höfler SC Freiburg
71' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Bailey voor J. Brandt Bayer 04 Leverkusen
78' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor C. Günter SC Freiburg
83' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel I. Thelin voor D. Kohr Bayer 04 Leverkusen
84' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor K. Volland Bayer 04 Leverkusen
89' Wissel SC Freiburg Wissel L. Höler voor M. Frantz SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Bayer Leverkusen
Opstellingen Freiburg - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Freiburg en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Freiburg - Bayer Leverkusen

Freiburg en Bayer Leverkusen treffen elkaar in de 7e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Bayer Leverkusen in de Bundesliga vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Bayer Leverkusen favoriet. 8 keer wist de ploeg van Freiburg te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Freiburg. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Freiburg 3
Winst Bayer Leverkusen 8
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 13e positie staat, terwijl we Bayer Leverkusen terugvinden op de 15e plaats.