Nabeschouwing Freiburg - Bayern München (1-1) || Bundesliga

Zaterdag 30 maart 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Freiburg het zaterdag 30 maart 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Schwarzwald-Stadion in Freiburg im Breisgau.

Via de Freiburg - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Bayern München (1-1)

In de Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Freiburg en Bayern München geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Freiburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Höler. Bayern München kwam na 22 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Lewandowski, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Freiburg - Bayern München
Goals
1
1
Balbezit
29%
71%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
12
27
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
64
150
Gevaarlijke aanvallen
19
102
Passes
282
680
Overtredingen
9
10
Buitenspel
1
1
Corners
1
7
Wissels
3
3
LIVE Freiburg - Bayern München 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Freiburg Doelpunt L. Höler met assist van C. Günter Freiburg 1-0
5' Gele kaart Bayern München Gele kaart voor M. Hummels Bayern München
22' Doelpunt Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van L. Goretzka Bayern München 1-1
26' Gele kaart Freiburg Gele kaart voor C. Günter Freiburg
43' Gele kaart Freiburg Gele kaart voor A. Abrashi Freiburg
55' Wissel Bayern München Wissel S. Gnabry voor T. Müller Bayern München
63' Gele kaart Freiburg Gele kaart voor D. Heintz Freiburg
70' Wissel Freiburg Wissel L. Waldschmidt voor M. Frantz Freiburg
73' Wissel Bayern München Wissel N. Süle voor J. Boateng Bayern München
73' Wissel Bayern München Wissel F. Ribéry voor K. Coman Bayern München
79' Wissel Freiburg Wissel M. Gulde voor L. Höler Freiburg
90' Wissel Freiburg Wissel J. Gondorf voor V. Grifo Freiburg
Opstellingen Freiburg - Bayern München
De opstellingen van Freiburg en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Christian Streich
Voorbeschouwing Freiburg - Bayern München

Freiburg en Bayern München treffen elkaar in de 27e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Freiburg en Bayern München elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Freiburg 0
Winst Bayern München 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 11e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Freiburg - Bayern München Opstelling Freiburg Opstelling Bayern München Live Freiburg - Bayern München Live Freiburg - Bayern München kijken Freiburg - Bayern München kijken Live Freiburg - Bayern München stream Freiburg - Bayern München Fox Sports Nabeschouwing Freiburg - Bayern München Uitslag Freiburg - Bayern München Statistieken Freiburg - Bayern München Bundesliga 2018/2019 Freiburg - Bayern München wedden Freiburg - Bayern München gokken Freiburg - Bayern München Unibet