Nabeschouwing Hannover 96 - Bayern München (0-4) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Hannover 96 het zaterdag 15 december 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in HDI-Arena in Hannover.

Via de Hannover 96 - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hannover 96 - Bayern München (0-4)

Het Bundesliga duel tussen Hannover 96 en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Sören Storks geëindigd in een 0-4 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Kimmich. FC Bayern München vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Alaba op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee S. Gnabry zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Bayern München in de 62e minuut, nadat R. Lewandowski de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Bayern München.

LIVE Hannover 96 - Bayern München 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hannover 96 - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Kimmich FC Bayern München 0-1
13' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor Felipe Hannover 96
29' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt D. Alaba FC Bayern München 0-2
46' Wissel Hannover 96 Wissel L. Maina voor Felipe Hannover 96
53' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry FC Bayern München 0-3
62' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van J. Kimmich FC Bayern München 0-4
62' Wissel Hannover 96 Wissel F. Muslija voor T. Asano Hannover 96
73' Wissel FC Bayern München Wissel Renato Sanches voor K. Coman FC Bayern München
73' Wissel Hannover 96 Wissel J. Elez voor N. Füllkrug Hannover 96
73' Wissel FC Bayern München Wissel Rafinha voor D. Alaba FC Bayern München
79' Wissel FC Bayern München Wissel S. Wagner voor T. Müller FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Hannover 96 - Bayern München
Opstellingen Hannover 96 - Bayern München
De opstellingen van Hannover 96 en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hannover 96 gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach André Breitenreiter
Formatie 4-4-1-1
Coach Niko Kovač
Voorbeschouwing Hannover 96 - Bayern München

Hannover 96 en Bayern München treffen elkaar in de 15e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sören Storks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hannover 96 en Bayern München in de Bundesliga vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 19 keer wist de ploeg van Hannover 96 te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Hannover 96. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hannover 96 4
Winst Bayern München 19
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hannover 96 op een 17e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 3e plaats.