Nabeschouwing Hannover 96 - Mainz 05 (1-0) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Hannover 96 het zaterdag 27 april 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in HDI-Arena in Hannover.

Via de Hannover 96 - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hannover 96 - Mainz 05 (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Hannover 96 en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Sören Storks geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hannover 96. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door H. Weydandt, waarmee Hannover 96 met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Hannover 96 uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Hannover 96 - Mainz 05 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hannover 96 - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor M. Bakalorz Hannover 96
46' Wissel Hannover 96 Wissel E. Prib voor N. Müller Hannover 96
54' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor P. Schwegler Hannover 96
57' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor J. Gbamin FSV Mainz 05
66' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt H. Weydandt met assist van L. Maina Hannover 96 1-0
71' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Öztunali voor J. Boëtius FSV Mainz 05
77' Wissel Hannover 96 Wissel O. Sorg voor L. Maina Hannover 96
79' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Ujah voor R. Quaison FSV Mainz 05
84' Wissel Hannover 96 Wissel Walace voor Jonathas Hannover 96
87' Wissel FSV Mainz 05 Wissel N. Bungert voor G. Donati FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Hannover 96 - Mainz 05
Opstellingen Hannover 96 - Mainz 05
De opstellingen van Hannover 96 en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hannover 96 gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hannover 96 - Mainz 05

Hannover 96 en Mainz 05 treffen elkaar in de 31e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sören Storks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hannover 96 en Mainz 05 in de Bundesliga vond plaats op 9 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Hannover 96 favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Mainz 05 slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hannover 96 7
Winst Mainz 05 5
Gelijkspel 9
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hannover 96 op een 18e positie staat, terwijl we Mainz 05 terugvinden op de 12e plaats.