Nabeschouwing Nürnberg - Bayern München (1-1) || Bundesliga

Zondag 28 april 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga neemt Nürnberg het zondag 28 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Max-Morlock-Stadion in Nurnberg.

Via de Nürnberg - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nürnberg - Bayern München (1-1)

In de Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Nürnberg en Bayern München geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Matheus Pereira, waarmee Nürnberg met 1-0 de leiding nam. Bayern München kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Gnabry, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 91e minuut was de ideale kans voor Nürnberg om te scoren. T. Leibold was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Nürnberg - Bayern München
Goals
1
1
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
17
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
81
154
Gevaarlijke aanvallen
24
88
Passes
310
611
Overtredingen
12
10
Buitenspel
1
0
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Nürnberg - Bayern München 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nürnberg - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Bayern München Wissel S. Gnabry voor T. Müller Bayern München
48' Doelpunt Nürnberg Doelpunt Matheus Pereira Nürnberg 1-0
57' Wissel Bayern München Wissel J. Rodríguez voor Javi Martínez Bayern München
68' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor Ewerton Nürnberg
72' Wissel Nürnberg Wissel T. Tillman voor M. Ishak Nürnberg
72' Wissel Bayern München Wissel A. Davies voor J. Rodríguez Bayern München
75' Doelpunt Bayern München Doelpunt S. Gnabry Bayern München 1-1
82' Wissel Nürnberg Wissel G. Margreitter voor E. Löwen Nürnberg
88' Wissel Nürnberg Wissel I. Iličević voor R. Bauer Nürnberg
90' Gele kaart Bayern München Gele kaart voor A. Davies Bayern München
91' Penalty gemist Nürnberg Penalty gemist T. Leibold Nürnberg
95' Gele kaart Bayern München Gele kaart voor N. Süle Bayern München
Opstellingen Nürnberg - Bayern München
De opstellingen van Nürnberg en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nürnberg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Boris Schommers
Wissels Nürnberg
# Speler Pos.
1 Fabian Bredlow K
33 Georg Margreitter V
38 Simon Rhein M
31 Ondrej Petrak M
37 Timothy Tillman M
16 Ivo Iličević M
14 Yuya Kubo A
Formatie 4-2-3-1
Coach Niko Kovač
Voorbeschouwing Nürnberg - Bayern München

Nürnberg en Bayern München treffen elkaar in de 31e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nürnberg en Bayern München elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Nürnberg 0
Winst Bayern München 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nürnberg op een 17e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Nürnberg - Bayern München Opstelling Nürnberg Opstelling Bayern München Live Nürnberg - Bayern München Live Nürnberg - Bayern München kijken Nürnberg - Bayern München kijken Live Nürnberg - Bayern München stream Nürnberg - Bayern München Fox Sports Nabeschouwing Nürnberg - Bayern München Uitslag Nürnberg - Bayern München Statistieken Nürnberg - Bayern München Bundesliga 2018/2019 Nürnberg - Bayern München wedden Nürnberg - Bayern München gokken Nürnberg - Bayern München Unibet