Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen (3-0) || Bundesliga

Zondag 11 november 2018 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Red Bull Leipzig het zondag 11 november 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Red Bull Leipzig en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Martin Petersen geëindigd in een 3-0 overwinning voor Red Bull Leipzig. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Y. Poulsen, waarmee RB Leipzig met 1-0 de leiding nam. RB Leipzig vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Klostermann op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Y. Poulsen van RB Leipzig die de 3-0 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Petersen, waardoor Red Bull Leipzig dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen
Goals
3
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
6
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
122
116
Gevaarlijke aanvallen
46
29
Passes
435
570
Overtredingen
12
13
Buitenspel
2
7
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt Y. Poulsen met assist van D. Demme RB Leipzig 1-0
45' Gele kaart Bayer Leverkusen Gele kaart voor K. Volland Bayer Leverkusen
46' Wissel Bayer Leverkusen Wissel L. Bailey voor T. Jedvaj Bayer Leverkusen
66' Wissel Bayer Leverkusen Wissel D. Kohr voor C. Aránguiz Bayer Leverkusen
68' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt L. Klostermann met assist van M. Sabitzer RB Leipzig 2-0
72' Wissel Bayer Leverkusen Wissel L. Alario voor M. Weiser Bayer Leverkusen
82' Wissel RB Leipzig Wissel K. Laimer voor T. Werner RB Leipzig
85' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt Y. Poulsen RB Leipzig 3-0
88' Wissel RB Leipzig Wissel J. Augustin voor M. Sabitzer RB Leipzig
89' Wissel RB Leipzig Wissel Bruma voor K. Kampl RB Leipzig
Opstellingen Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Red Bull Leipzig en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach
Formatie 3-4-2-1
Coach
Voorbeschouwing Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen

Red Bull Leipzig en Bayer Leverkusen treffen elkaar in de 11e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Petersen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Red Bull Leipzig en Bayer Leverkusen elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Red Bull Leipzig 0
Winst Bayer Leverkusen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Red Bull Leipzig op een 4e positie staat, terwijl we Bayer Leverkusen terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen Opstelling Red Bull Leipzig Opstelling Bayer Leverkusen Live Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen Live Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen kijken Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen kijken Live Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen stream Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen Fox Sports Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen Uitslag Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen Statistieken Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen Bundesliga 2018/2019 Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen wedden Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen gokken Red Bull Leipzig - Bayer Leverkusen Unibet