Nabeschouwing Schalke 04 - Borussia M'gladbach (0-2) || Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2018/2019 neemt Schalke 04 het zaterdag 2 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Borussia M'gladbach (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Schalke 04 en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 0-2 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Nübel in de 59e minuut, waardoor Schalke 04 met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 85 minuten was het C. Kramer die Borussia Mönchengladbach op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Borussia Mönchengladbach via een goal van F. Neuhaus in de 91e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Borussia M'gladbach.

LIVE Schalke 04 - Borussia M'gladbach 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor M. Ginter Borussia Mönchengladbach
40' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor T. Strobl Borussia Mönchengladbach
59' Rode kaart Schalke 04 Rode kaart voor A. Nübel Schalke 04
61' Wissel Schalke 04 Wissel R. Fährmann voor Y. Konoplyanka Schalke 04
68' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel C. Kramer voor T. Strobl Borussia Mönchengladbach
72' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor N. Bentaleb Schalke 04
75' Wissel Schalke 04 Wissel R. Matondo voor S. Rudy Schalke 04
78' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel F. Neuhaus voor D. Zakaria Borussia Mönchengladbach
83' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
85' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt C. Kramer met assist van T. Hazard Borussia Mönchengladbach 0-1
91' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt F. Neuhaus met assist van T. Hazard Borussia Mönchengladbach 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Borussia M'gladbach
Opstellingen Schalke 04 - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Schalke 04 en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schalke 04 gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.