Nabeschouwing Freiburg - Union Berlin (1-4) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 7 mei 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Freiburg het zaterdag 7 mei 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in MAGE SOLAR Stadion in Freiburg im Breisgau.

Via de Freiburg - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Union Berlin (1-4)

Het Bundesliga duel tussen Freiburg en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 1-4 overwinning voor Union Berlin. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door G. Promel, waarmee FC Union Berlin met 0-1 de leiding nam. FC Union Berlin vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Trimmel op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van FC Union Berlin, waarmee S. Becker zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 59 minuten deed L. Holer iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van SC Freiburg werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 90e minuut wist A. Schafer namens FC Union Berlin de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Brych bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Union Berlin.

LIVE Freiburg - Union Berlin 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt G. Promel FC Union Berlin 0-1
23' VAR: Afgekeurd doelpunt L. Höler Afgekeurd doelpunt vanwege hands L. Höler SC Freiburg
30' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt C. Trimmel met assist van S. Becker FC Union Berlin 0-2
41' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt S. Becker met assist van T. Awoniyi FC Union Berlin 0-3
46' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor Jeong Woo-Yeong SC Freiburg
50' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor B. Oczipka FC Union Berlin
59' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Holer met assist van R. Sallai SC Freiburg 1-3
65' Wissel FC Union Berlin Wissel K. Behrens voor T. Awoniyi FC Union Berlin
65' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Schafer voor G. Haraguchi FC Union Berlin
67' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor R. Sallai SC Freiburg
69' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor A. Luthe FC Union Berlin
74' Wissel SC Freiburg Wissel J. Schmid voor R. Sallai SC Freiburg
82' Wissel FC Union Berlin Wissel S. Michel voor S. Becker FC Union Berlin
84' Wissel SC Freiburg Wissel E. Demirovic voor L. Kubler SC Freiburg
90' Doelpunt FC Union Berlin Doelpunt A. Schafer FC Union Berlin 1-4
91' Wissel FC Union Berlin Wissel N. Giesselmann voor B. Oczipka FC Union Berlin
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Union Berlin
Opstellingen Freiburg - Union Berlin
De opstellingen van Freiburg en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Christian Streich
Coach Urs Fischer
Voorbeschouwing Freiburg - Union Berlin

Freiburg en Union Berlin treffen elkaar in de 33e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Union Berlin in de Bundesliga vond plaats op 15 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Union Berlin favoriet. 2 keer wist de ploeg van Freiburg te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Freiburg. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Freiburg 1
Winst Union Berlin 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 4e positie staat, terwijl we Union Berlin terugvinden op de 7e plaats.