Nabeschouwing APOEL - Porto (2-1) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 1 november 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt APOEL het dinsdag 1 november 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Porto.

Via de APOEL - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Porto (2-1)

Het Champions League duel tussen APOEL en Porto is geëindigd in een 2-1 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 42e minuut dacht APOEL op voorsprong te komen via een doelpunt van Aílton Almeida. Helaas voor APOEL werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Porto dat via Hulk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Gustavo Manduca dacht na 90 minuten te scoren voor APOEL, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken APOEL - Porto
2
1
LIVE APOEL - Porto 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Porto Gele kaart voor Silvestre Varela Porto
42' Penalty APOEL Penalty Aílton Almeida APOEL
42' Gele kaart Porto Gele kaart voor E. Mangala Porto
60' Wissel Porto Wissel F. Guarín voor Fernando Porto
60' Wissel Porto Wissel J. Rodríguez voor Silvestre Varela Porto
62' Gele kaart APOEL Gele kaart voor S. Poursaitidis APOEL
76' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Gustavo Manduca APOEL
76' Wissel Porto Wissel S. Defour voor F. Belluschi Porto
77' Wissel APOEL Wissel S. Jahic voor Aílton Almeida APOEL
85' Wissel APOEL Wissel E. Solari voor I. Trickovski APOEL
89' Penalty Porto Penalty Hulk J. Rodríguez Porto
90' Doelpunt APOEL Doelpunt Gustavo Manduca met assist van K. Charalambidis APOEL
92' Gele kaart APOEL Gele kaart voor K. Charalambidis APOEL
91' Wissel APOEL Wissel N. Alexandrou voor Gustavo Manduca APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Porto
Opstellingen APOEL - Porto

Voorbeschouwing APOEL - Porto

APOEL en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Porto in de Champions League vond plaats op 19 oktober 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 2 keer wist de ploeg van APOEL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor APOEL. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.