Nabeschouwing APOEL - Skënderbeu Korçë (4-0) || Champions League 2011/2012

Woensdag 20 juli 2011 - 19:00 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt APOEL het woensdag 20 juli 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Skënderbeu Korçë.

Via de APOEL - Skënderbeu Korçë live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Skënderbeu Korçë (4-0)

Het Champions League duel tussen APOEL en Skënderbeu Korçë is geëindigd in een 4-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 59e minuut dacht APOEL op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Solari. Helaas voor APOEL werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het APOEL dat via Aílton Almeida dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Adorno dacht na 80 minuten te scoren voor APOEL, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde APOEL via K. Charalambidis, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken APOEL - Skënderbeu Korçë
4
0
LIVE APOEL - Skënderbeu Korçë 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Skënderbeu Korçë teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor E. Vrapi Skënderbeu Korçë
46' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel L. Biskup voor N. Orelesi Skënderbeu Korçë
48' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor M. Radas Skënderbeu Korçë
50' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor L. Biskup Skënderbeu Korçë
59' Doelpunt APOEL Doelpunt E. Solari APOEL
62' Wissel APOEL Wissel Aílton Almeida voor E. Solari APOEL
66' Doelpunt APOEL Doelpunt Aílton Almeida APOEL
72' Wissel APOEL Wissel S. Jahic voor Helio Pinto APOEL
72' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel A. Sulejmanovic voor M. Radas Skënderbeu Korçë
72' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel Bernardo voor Marko dos Santos Skënderbeu Korçë
80' Doelpunt APOEL Doelpunt A. Adorno APOEL
81' Wissel APOEL Wissel A. Solomou voor S. Poursaitidis APOEL
86' Doelpunt APOEL Doelpunt K. Charalambidis APOEL
91' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor R. Arapi Skënderbeu Korçë
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Skënderbeu Korçë
Opstellingen APOEL - Skënderbeu Korçë

Voorbeschouwing APOEL - Skënderbeu Korçë

APOEL en Skënderbeu Korçë spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Skënderbeu Korçë in de Champions League vond plaats op 13 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor APOEL. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is APOEL favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Skënderbeu Korçë slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.