Nabeschouwing APOEL - Wisła Kraków (3-1) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 23 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt APOEL het dinsdag 23 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wisła Kraków.

Via de APOEL - Wisła Kraków live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Wisła Kraków (3-1)

Het Champions League duel tussen APOEL en Wisła Kraków is geëindigd in een 3-1 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht APOEL op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Pareiko. Helaas voor APOEL werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het APOEL dat via Aílton Almeida dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Wilk dacht na 71 minuten te scoren voor Wisła Kraków, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde APOEL via Aílton Almeida, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken APOEL - Wisła Kraków
3
1
LIVE APOEL - Wisła Kraków 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Wisła Kraków teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Eigen doelpunt APOEL Eigen doelpunt S. Pareiko APOEL
30' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Gustavo Manduca APOEL
32' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor R. Sobolewski Wisła Kraków
41' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor M. Meliksson Wisła Kraków
54' Doelpunt APOEL Doelpunt Aílton Almeida APOEL
55' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Aílton Almeida APOEL
58' Wissel Wisła Kraków Wissel I. Iliev voor R. Sobolewski Wisła Kraków
59' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor M. Lamey Wisła Kraków
71' Doelpunt Wisła Kraków Doelpunt C. Wilk Wisła Kraków
78' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor G. Núñez Wisła Kraków
80' Wissel Wisła Kraków Wissel A. Kirm voor P. Malecki Wisła Kraków
80' Wissel Wisła Kraków Wissel M. Jovanovic voor K. Jaliens Wisła Kraków
84' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Helio Pinto APOEL
85' Wissel APOEL Wissel K. Charalambidis voor Gustavo Manduca APOEL
85' Wissel APOEL Wissel N. Alexandrou voor William APOEL
87' Doelpunt APOEL Doelpunt Aílton Almeida met assist van I. Trickovski APOEL
90' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor J. Diaz Wisła Kraków
92' Gele kaart APOEL Gele kaart voor K. Charalambidis APOEL
90' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor I. Iliev Wisła Kraków
90' Wissel APOEL Wissel S. Jahic voor Marcinho APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Wisła Kraków
Opstellingen APOEL - Wisła Kraków

Voorbeschouwing APOEL - Wisła Kraków

APOEL en Wisła Kraków spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Wisła Kraków in de Champions League vond plaats op 17 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wisła Kraków. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Wisła Kraków favoriet. 1 keer wist de ploeg van APOEL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor APOEL. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.