Nabeschouwing BATE - Viktoria Pilsen (0-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 23 november 2011 - 19:00 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt BATE het woensdag 23 november 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de BATE - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Viktoria Pilsen (0-1)

Het Champions League duel tussen BATE en Viktoria Pilsen is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 42e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Bakos. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken BATE - Viktoria Pilsen
LIVE BATE - Viktoria Pilsen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Bystron Viktoria Plzeň
42' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Bakos met assist van M. Petrzela Viktoria Plzeň
62' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Pavlov BATE
69' Wissel BATE Wissel M. Gordeychuk voor A. Pavlov BATE
72' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Bakos Viktoria Plzeň
75' Wissel BATE Wissel F. Rudik voor A. Kontsevoy BATE
77' Wissel BATE Wissel M. Kezman voor M. Skavysh BATE
80' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor M. Bakos Viktoria Plzeň
83' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Fillo voor M. Petrzela Viktoria Plzeň
90' Wissel Viktoria Plzeň Wissel R. Rezník voor V. Pilar Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Viktoria Pilsen
Opstellingen BATE - Viktoria Pilsen

Voorbeschouwing BATE - Viktoria Pilsen

BATE en Viktoria Pilsen spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen BATE en Viktoria Pilsen in de Champions League vond plaats op 13 september 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.