Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Chelsea (2-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 23 november 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Bayer Leverkusen het woensdag 23 november 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea.

Via de Bayer Leverkusen - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Chelsea (2-1)

Het Champions League duel tussen Bayer Leverkusen en Chelsea is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 48e minuut dacht Chelsea op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Drogba. Helaas voor Chelsea werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Bayer 04 Leverkusen dat via E. Derdiyok dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Friedrich dacht na 91 minuten te scoren voor Bayer 04 Leverkusen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen - Chelsea
2
1
LIVE Bayer Leverkusen - Chelsea 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
40' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Kadlec Bayer 04 Leverkusen
44' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Ballack Bayer 04 Leverkusen
48' Doelpunt Chelsea Doelpunt D. Drogba met assist van D. Sturridge Chelsea
55' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor B. Ivanovic Chelsea
57' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Schürrle voor D. Schwaab Bayer 04 Leverkusen
66' Wissel Chelsea Wissel F. Malouda voor Mata Chelsea
69' Wissel Chelsea Wissel Alex voor David Luiz Chelsea
71' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Derdiyok voor M. Kadlec Bayer 04 Leverkusen
72' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Raul Meireles Chelsea
73' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt E. Derdiyok met assist van S. Sam Bayer 04 Leverkusen
80' Wissel Chelsea Wissel J. Obi Mikel voor Raul Meireles Chelsea
83' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel B. Oczipka voor S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
91' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Friedrich met assist van G. Castro Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Chelsea
Opstellingen Bayer Leverkusen - Chelsea

Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Chelsea

Bayer Leverkusen en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Chelsea in de Champions League vond plaats op 13 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bayer Leverkusen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bayer Leverkusen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.