Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Valencia (2-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 19 oktober 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Bayer Leverkusen het woensdag 19 oktober 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Bayer Leverkusen - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Valencia (2-1)

Het Champions League duel tussen Bayer Leverkusen en Valencia is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Jonas. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Bayer 04 Leverkusen dat via A. Schürrle dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Sam dacht na 56 minuten te scoren voor Bayer 04 Leverkusen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen - Valencia
2
1
LIVE Bayer Leverkusen - Valencia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Valencia Gele kaart voor É. Banega Valencia
23' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor S. Rolfes Bayer 04 Leverkusen
24' Doelpunt Valencia Doelpunt Jonas met assist van Soldado Valencia
26' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
42' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Albelda Valencia
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Friedrich voor S. Reinartz Bayer 04 Leverkusen
48' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor A. Schürrle Bayer 04 Leverkusen
52' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt A. Schürrle Bayer 04 Leverkusen
56' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt S. Sam met assist van M. Ballack Bayer 04 Leverkusen
64' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Miguel Valencia
65' Wissel Valencia Wissel S. Feghouli voor Pablo Hernández Valencia
65' Wissel Valencia Wissel Canales voor Jordi Alba Valencia
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Derdiyok voor S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
82' Wissel Valencia Wissel Aduriz voor Albelda Valencia
91' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel D. Schwaab voor S. Sam Bayer 04 Leverkusen