Nabeschouwing Bayern München - Chelsea (1-1) (3-4 na strafschoppen) || Champions League 2011/2012

Zaterdag 19 mei 2012 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Bayern München het zaterdag 19 mei 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Chelsea (1-1) (3-4 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Chelsea is geëindigd in een overwinning voor Chelsea. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Chelsea het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

In de 83e minuut dacht FC Bayern München op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Müller. Helaas voor FC Bayern München werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Chelsea dat via D. Drogba dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van Chelsea, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Bayern München - Chelsea
1
1
LIVE Bayern München - Chelsea 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor B. Schweinsteiger FC Bayern München
73' Wissel Chelsea Wissel F. Malouda voor R. Bertrand Chelsea
81' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Cole Chelsea
83' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Müller met assist van T. Kroos FC Bayern München
84' Wissel Chelsea Wissel Fernando Torres voor S. Kalou Chelsea
86' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor David Luiz Chelsea
87' Wissel FC Bayern München Wissel D. Van Buyten voor T. Müller FC Bayern München
88' Doelpunt Chelsea Doelpunt D. Drogba met assist van Mata Chelsea
93' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor D. Drogba Chelsea
97' Wissel FC Bayern München Wissel I. Olic voor F. Ribéry FC Bayern München
120' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Fernando Torres Chelsea