Nabeschouwing Benfica - FC Twente (3-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Benfica het woensdag 24 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de Benfica - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - FC Twente (3-1)

Het Champions League duel tussen Benfica en FC Twente is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Witsel. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Benfica dat via Luisão dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Witsel dacht na 66 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde FC Twente via B. Ruiz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Benfica - FC Twente
3
1
LIVE Benfica - FC Twente 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Douglas FC Twente
46' Doelpunt Benfica Doelpunt A. Witsel met assist van Luisão Benfica
59' Doelpunt Benfica Doelpunt Luisão met assist van A. Witsel Benfica
60' Wissel FC Twente Wissel E. Bajrami voor S. Berghuis FC Twente
60' Wissel FC Twente Wissel O. John voor W. Janssen FC Twente
66' Doelpunt Benfica Doelpunt A. Witsel Benfica
73' Wissel Benfica Wissel Bruno César voor N. Gaitán Benfica
74' Wissel Benfica Wissel N. Matic voor Nolito Benfica
76' Gele kaart Benfica Gele kaart voor M. Pereira Benfica
76' Wissel FC Twente Wissel D. Landzaat voor W. Brama FC Twente
84' Wissel Benfica Wissel J. Saviola voor Ó. Cardozo Benfica
85' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. Ruiz met assist van O. John FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - FC Twente
Opstellingen Benfica - FC Twente

Voorbeschouwing Benfica - FC Twente

Benfica en FC Twente spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en FC Twente in de Champions League vond plaats op 16 augustus 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.