Nabeschouwing Chelsea - Benfica (2-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 4 april 2012 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Chelsea het woensdag 4 april 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Chelsea - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Benfica (2-1)

Het Champions League duel tussen Chelsea en Benfica is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Chelsea op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Lampard. Helaas voor Chelsea werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut kreeg M. Pereira van Benfica voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Benfica de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Javi García dacht na 85 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde Chelsea via Raul Meireles, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Chelsea - Benfica
2
1
LIVE Chelsea - Benfica 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Ó. Cardozo Benfica
20' Gele kaart Benfica Gele kaart voor M. Pereira Benfica
20' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Bruno César Benfica
21' Penalty Chelsea Penalty F. Lampard A. Cole Chelsea
27' Gele kaart Benfica Gele kaart voor P. Aimar Benfica
38' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor B. Ivanovic Chelsea
40' Tweede gele kaart Benfica Tweede gele kaart voor M. Pereira Benfica
44' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Ramires Chelsea
57' Wissel Benfica Wissel Nélson Oliveira voor Ó. Cardozo Benfica
60' Wissel Chelsea Wissel G. Cahill voor J. Terry Chelsea
61' Wissel Benfica Wissel Yannick Djaló voor N. Gaitán Benfica
72' Wissel Benfica Wissel Rodrigo voor Bruno César Benfica
79' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor J. Obi Mikel Chelsea
79' Wissel Chelsea Wissel Raul Meireles voor Mata Chelsea
85' Doelpunt Benfica Doelpunt Javi García met assist van P. Aimar Benfica
88' Wissel Chelsea Wissel D. Drogba voor Fernando Torres Chelsea
92' Doelpunt Chelsea Doelpunt Raul Meireles met assist van J. Obi Mikel Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Benfica
Opstellingen Chelsea - Benfica

Voorbeschouwing Chelsea - Benfica

Chelsea en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Benfica in de Champions League vond plaats op 27 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Benfica slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.