Nabeschouwing CSKA Moskva - Trabzonspor (3-0) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 18 oktober 2011 - 18:00 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt CSKA Moskva het dinsdag 18 oktober 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy stadion Luzhniki in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Trabzonspor (3-0)

Het Champions League duel tussen CSKA Moskva en Trabzonspor is geëindigd in een 3-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht CSKA Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Doumbia. Helaas voor CSKA Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het CSKA Moskva dat via A. Cauna dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Doumbia dacht na 86 minuten te scoren voor CSKA Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Trabzonspor
3
0
LIVE CSKA Moskva - Trabzonspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor P. Mamaev CSKA Moskva
22' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Glowacki Trabzonspor
29' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt S. Doumbia met assist van Vágner Love CSKA Moskva
42' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor D. Zokora Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel Pawel Brozek voor Alanzinho Trabzonspor
62' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Cauna voor Z. Tosic CSKA Moskva
70' Wissel CSKA Moskva Wissel D. Semberas voor P. Mamaev CSKA Moskva
74' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor G. Colman Trabzonspor
75' Wissel Trabzonspor Wissel M. Sapara voor M. Cech Trabzonspor
76' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Cauna met assist van Vágner Love CSKA Moskva
86' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt S. Doumbia met assist van A. Dzagoev CSKA Moskva
87' Wissel CSKA Moskva Wissel E. Rahimic voor S. Doumbia CSKA Moskva
91' Wissel Trabzonspor Wissel A. Akgün voor Halil Altintop Trabzonspor