Nabeschouwing Dinamo Zagreb - HJK (1-0) || Champions League 2011/2012

Woensdag 3 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 3 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - HJK (1-0)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en HJK is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 91e minuut dacht Dinamo Zagreb op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Ibáñez. Helaas voor Dinamo Zagreb werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - HJK
1
0
LIVE Dinamo Zagreb - HJK 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Alispahic Dinamo Zagreb
19' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Kovacic voor M. Alispahic Dinamo Zagreb
20' Gele kaart HJK Gele kaart voor A. Ring HJK
50' Gele kaart HJK Gele kaart voor A. Riihilahti HJK
55' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Rukavina voor I. Krstanovic Dinamo Zagreb
58' Wissel HJK Wissel S. Sorsa voor E. Zeneli HJK
62' Wissel HJK Wissel S. Mannström voor A. Riihilahti HJK
75' Wissel HJK Wissel A. Pelvas voor T. Pukki HJK
83' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Cufré voor F. Beciraj Dinamo Zagreb
85' Gele kaart HJK Gele kaart voor M. Lindström HJK
91' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt L. Ibáñez Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - HJK
Opstellingen Dinamo Zagreb - HJK

Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - HJK

Dinamo Zagreb en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en HJK in de Champions League vond plaats op 27 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dinamo Zagreb favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl HJK slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.