Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Malmo FF (4-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 17 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 17 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Malmo FF (4-1)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Malmo FF is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Dinamo Zagreb op voorsprong te komen via een doelpunt van Sammir. Helaas voor Dinamo Zagreb werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Malmö FF dat via A. Mehmeti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Rukavina dacht na 56 minuten te scoren voor Dinamo Zagreb, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Dinamo Zagreb via Sammir, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist Dinamo Zagreb via F. Beciraj de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Malmo FF
4
1
LIVE Dinamo Zagreb - Malmo FF 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Sammir Dinamo Zagreb
17' Doelpunt Malmö FF Doelpunt A. Mehmeti met assist van M. Halsti Malmö FF
56' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Rukavina met assist van L. Ibáñez Dinamo Zagreb
60' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor D. Melichárek Malmö FF
61' Penalty Dinamo Zagreb Penalty Sammir Dinamo Zagreb
61' Wissel Dinamo Zagreb Wissel F. Beciraj voor I. Krstanovic Dinamo Zagreb
66' Wissel Malmö FF Wissel J. Aubynn voor M. Mutavdzic Malmö FF
67' Wissel Malmö FF Wissel D. Rexhepi voor Wílton Figueiredo Malmö FF
74' Wissel Malmö FF Wissel U. Vinzents voor A. Mehmeti Malmö FF
76' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor J. Durmaz Malmö FF
84' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt F. Beciraj met assist van Sammir Dinamo Zagreb
86' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Kovacic voor A. Calello Dinamo Zagreb
93' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Situm voor Sammir Dinamo Zagreb