Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Real Madrid (0-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 14 september 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 14 september 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Real Madrid (0-1)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Real Madrid is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 53e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Á. di María. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut kreeg Marcelo van Real Madrid voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Real Madrid de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Real Madrid
LIVE Dinamo Zagreb - Real Madrid 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Leko Dinamo Zagreb
53' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Á. di María met assist van Marcelo Real Madrid
62' Wissel Dinamo Zagreb Wissel N. Pokrivac voor M. Kovacic Dinamo Zagreb
65' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor N. Pokrivac Dinamo Zagreb
70' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marcelo Real Madrid
73' Tweede gele kaart Real Madrid Tweede gele kaart voor Marcelo Real Madrid
75' Wissel Dinamo Zagreb Wissel F. Beciraj voor A. Rukavina Dinamo Zagreb
78' Wissel Real Madrid Wissel G. Higuaín voor M. Özil Real Madrid
78' Wissel Real Madrid Wissel L. Diarra voor Á. di María Real Madrid
82' Wissel Real Madrid Wissel Arbeloa voor K. Benzema Real Madrid
87' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Situm voor A. Calello Dinamo Zagreb
93' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Pepe Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Real Madrid
Opstellingen Dinamo Zagreb - Real Madrid

Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Real Madrid

Dinamo Zagreb en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Dinamo Zagreb en Real Madrid elkaar treffen in de Champions League.