Nabeschouwing Ekranas - BATE (0-0) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 26 juli 2011 - 18:00 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Ekranas het dinsdag 26 juli 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Aukštaitijos stadionas in Panevėžys.

Via de Ekranas - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ekranas - BATE (0-0)

De Champions League 2011/2012 wedstrijd tussen Ekranas en BATE geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Andelkovic in de 58e minuut, waardoor Ekranas met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ekranas - BATE
LIVE Ekranas - BATE 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ekranas - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Ekranas Wissel A. Velicka voor A. Ribokas Ekranas
48' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor R. Radavicius Ekranas
58' Rode kaart Ekranas Rode kaart voor M. Andelkovic Ekranas
59' Wissel Ekranas Wissel J. Moroz voor Mauro Alonso Ekranas
61' Wissel BATE Wissel F. Rudik voor D. Likhtarovich BATE
63' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Kontsevoy BATE
67' Wissel BATE Wissel V. Rodionov voor Renan BATE
72' Wissel Ekranas Wissel M. Skinderis voor R. Radavicius Ekranas
76' Wissel BATE Wissel M. Gordeychuk voor O. Patotsky BATE
93' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor E. Zubas Ekranas
90' Gele kaart BATE Gele kaart voor E. Olekhnovich BATE
94' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Gordeychuk BATE